Fee-Fi-Fo-Fum

Olivers rum

Bilderna är klickbara


Igår flyttade vi in Olivers säng i hans rum. Så i natt har han spenderat sin första natt där, han sov som en gris och verkar inte vara traumatiserad utav det (dessutom blir det svalare för honom där). Jag för min del är dyngtrött då både jag och Jon har sovit dåligt i natt. Oroligt att ha lillkillen så långt borta. Sen var babyvakten inte inställd på rätt sensitivitet heller så det hördes dålig, men vi provar ha den känsligare nu och ser om det blir nå bättre. :)
Det saknas ett par lådor i hyllorna och filtarna ska inte ligga där alls egentligen och dessutom är de flesta saker (leksaker) som hör hemma där utspridda i vardagsrummet. :) Babysittern står bara där den står i brist på bättre ställe att ställa den. (så okej, helt klart är det kanske inte där inne. ;))

Fixa, bygga, knåpa och shoppa

Ja det har blivit dåligt med bloggande på sistone. Men vädret har inte lockat till bloggande och sen har det varit annat att pyssla med. Har fixat en uteplats på baksidan och även grävt bort rabatten på framsidan och fyllt igen med grus. Förhoppningsvis får vi ett paket imorgon som kommer underlätta utevarandet på kvällen efter Oliver har somnat. :)

Annars då? På måndag är det moläta, det gillas! Helgen som var var det midsommar och Järvsö marknad, båda gillas!

Nä signing off och funderar på att leta mig till sängen, kanske nå badning imorgon? (Förra sommaren gick ju badning bort iom alla UVI's, när jag väl bestämt mig för att bada ändå så var de fina dagarna (typ två) över.) ;)

Några bilder:
(klickbara of course)
Framsidan                 Baksidan


Badnymfen Oliver i sin pool
Dessutom blev det monterat ett parasoll på kanten åt honom också. :)




Nestlé NaturNes Potatismos, Morot, Sjötunga

Vi har fått prova (och fått chansen att dela ut några portioner) Nestlé NaturNes Potatismos, Morot, Sjötunga genom buzzador. Och jag kan lätt säg att vi rekommenderar maten till andra. Oliver tycker väldigt mycket om den och mer eller mindre hela burken går ner vid ett mattillfälle och man behöver inte truga (iofs gör jag väl aldrig det, men ni förstår vad jag menar).

Dessutom är den väldigt slät, (lite i slätaste laget åt en åttamånaders kanske) men den är ju från 6 månader så egentligen alldeles lagom. :)

 


20/6

2011

20/6

Vikt: 10220g
Längd: 70,5cm
Huvudomfång: 44,7cm

Kurva


25/5

Vikt: 9760g
Längd: 69cm
Huvudomfång: 44cm

Kurva


28/4

Vikt:
9030g
Längd: 68,2cm
Huvudomfång: 43,5cm


22/3

Vikt: 8405g
Längd:
66cm
Huvudomfång:
42,3cm


18/2

Vikt: 7760g
Längd: 65cm
Huvudomfång: 41,5cm


21/1

Vikt: 7220g
Längd: 63cm
Huvudomfång: 41,2cm

Kurva



2010:


16/12

Vikt: 6370g
Längd: 58,5cm
Huvudomfång: 40cm


2/12

Vikt: 5860g
Längd: 57,8cm
Huvudomfång: 38,5cm


24/11:

Vikt: 5610g
Längd: N/A
Huvudomfång: N/A


11/11:

Vikt: 4810g
Längd: 53,5cm
Huvudomfång: 37,2cm


3/11:

Vikt: 4280g
Längd: 52,5cm
Huvudmått: 36,5cm


Startmått:

20/10

Födelsevikt: 3934g
Längd: 49,5cm
Huvudmått: 35,5cm

(Gick ner till
3720g 22/10)

Nä alltså...

Jag har faktiskt inte något att skriva! Det är helt märkligt vad tomt det kan bli på saker att förtälja världen när jag annars är rätt bra på att ordbajsa om min relativt trista vardag. ;)

På måndag är det dags för Oliver att träffa tandhygienisten och väga/mäta igen. Jag var till tandläkaren här i veckan som var och fick beskedet att det såg bra ut men att jag borde kolla upp igen nästa år.

Well that's it. Blev en bloggpaus för film å sen var motivationen att blogga borta. Dags att sova. trött trött trött!


Long time no skriv

Ja det var ett tag sen sist nu, men jag har inget att skriva om nu heller. Så därför blir det bara två bilder. Ska se om jag kan knåpa ihop ett ointressant inlägg senare idag. :)

 


Bloggtorka någon?

Tror att det varma vädret har torkat ut mer än bara naturen.

Vi har byggt en myggdörr igår och idag. Eller ja, jag färdigställde den idag men det mesta blev gjort igår. Behövde dock sätta dit något i nederkanten för att inte katterna skulle förstöra den. Den är inte vacker men den fyller sin funktion, mycket mer än så önskar jag inte för tillfället. Kommer in getingar i mängder, eller ja, för många iaf! och mygg på kvällarna. Men nu äre slut på det. :)

Annars vette tusan vad jag har att förtälja. Ska ge mig på lite matte här snart innan det är dags att gå och lägga sig.

Har fortsatt framkalla bilder också och väntar nu på laddning nummer två med drygt 100 bilder. :) Tänker det kan vara roligt för Oliver att ha några i pappersformat också. (utöver de skivor som vi tänker bränna ut) Men blir till att köpa ännu ett album á 200 bilder nu och sen en låda att förvara alla "Oliver-saker" i.

Nej off I go.

Tand nummer sju

Förstår inte

Hur kan jag vara så trött?! Är så trött så jag tror att jag tuppar av men ändå kan jag inte varva ner och somna liksom. Hmm... Får ju sova nu på nätterna men ändå så ska jag hålla på och vara bängtrött.

Well well det kan vällan vara så ibland. Annars då? Well, har konstaterat att det är nå produktionsfel på min miniräknare då den inte kan räkna. Eller iaf inte rätt! ;)

Har inte hänt så mycket faktiskt. Känns dessutom som att jag glömmer bort allt (och att inte så speciella saker händer) då det mesta är som i en dimma för att jag är så trött och virrig.

Ska väl försöka att bygga oss en sorts altan här framöver, skulle haft släpvagnen i helgen men tydligen så står den på Ljusdals Motor och är trasig? (förhoppningsvis var) Damn it...

Ähhh vad tusan, jag har inget att skriva om. Lite mer matte nu och sen BB och sen sova!

(Pain in the) Ice och Farbror Frej