Fee-Fi-Fo-Fum

Skoter skoter och skoter!

Ja det blev några fina bilder i helgen, underbart väder och alldeles lagomt "varmt". Toppendag blev det. :)

 

Fina leder!

 

Solen försökte bryta igenom

 

Det lyckades den med så småningom.

 

 

 

 

My love i den vackra naturen

 

 

Jag och min älskade swb!

 

 

Det var lite väl tungt för Renaulten på vägen upp med en biltrailer med två skotrar på.


Freeeeeedag

Ja idag är det fredag! och imorgon bär det av för att åka skoter. Tillsammans med Jimmy och Elin. Yey! Oggie ska vara med mormor hela långa dagen och vi hoppas väl på att det ska gå bra. Borde göra det då han visat tidigare att han trivs i hennes sällskap.
Så vi håller tummarna för att det ska gå bra, han ska ju få vara hemma iaf så han är på hemmaplan.

Ikväll blir det att hämta trailern och lasta skotrarna, antar att Jon får göra det själv då det blir lite svårt när det är så pass sent att det är Oggie-sleeptime för längesen. Så, lassa skotrar, packa bilen och handla lite förnödenheter för grillningen. Sen ska jag även komma ihåg att köpa spännband, och något mer som jag så passande har glömt. :D

Well well, det var allt för nu! Ser fram emot morgondagen.

Hamra till helgen

Yes! I helgen som kommer bär det iväg till Hamra, släpvagn är bokad, barnvakt kirrat och humöret är redan fixat! Så nu är det bara att vänta på att veckan ska ta slut så man får bege sig ut i den vackra vintervärlden.

En bild från Hamra 2010

 

Var en riktigt härlig dag med perfekt väder. Som prognosen ser ut nu så ska det bli mulet i helgen, men vi får väl göra det bästa utav det ändå. :)

 

Fun fun fun!

Tack mormor och morfar

För mina nya skoterglasögon!

Fick pengar av mormor och morfar i födelsedagspresent och de investerades i ett par nya goggles för skoteråkning. Hoppas på att de håller undan imman bättre än de jag har nu, de som följde med hjälmen.

 

Inget superfancy men jag håller mina tummar att de ska fungera bra ändå. Egentligen borde jag kanske ha köpt mig nå kläder men ääääh jag tycker det är roligare/viktigare med bra sikt på skoterturerna. Då jag uppskattar det mer än att klä på mig på morgonen. ;)

Håller alla tummar och tår jag har att mamma ska vara ledig i helgen så vi kan ta oss en tur till Hamra och åka en sväng. Lasta skotrarna på släp och tvinga renaulten upp för berget. Det ska ju iofs också bli spännande att se hur det kommer gå isf. Men men det vet vi imorgon hur det blir. Ut och åka, fika lite och bara umgås och åka! Det är kärlek det. :D

Pulka och skoter!

Ja i helgen begav vi oss ut till Nordsjö för att åka lite pulka och skoter. Oggie fick åka skoter för första gången i sitt liv också. Det ska börjas i tid. ;)

Här är några bilder från dagen

 

 

 

 


Snyggingen

 

Fredag eftermiddag

Ja jösses så skönt det ska bli med helg!

Igår var det alltså min födelsedag och den firades i hemmets lugna vrå tillsammans med släkt och familj...

Fick min efterlängtade sodastreamer! samt en fiffig köksmaskin, så nu jäklar ska här bakas paj! (och annat).

I övrigt vet jag inte vad jag ska skriva, funderar på att åka ut till Nordsjö nå i helgen och ta en tur med skotrarna om mamma känner för att ha Oggie en stund på nån dag. Samt även åka lite pulka/snowracer med Oggie. Så det blir nog en mysig helg oavsett vad. I övrigt finns inte mycket att förtälja. Jag vill ha mer snö!!!

Somebody that I used to know

Gotye feat. Kimbra



Walk off the Earth

Tisdag todag

Ja idag är det då tisdag, men den här (arbets)tisdagen är över om inte alltför länge. Skönt!

Vad annars då? Well jag förbannar det här j*vla vädret och bara ber om att få en hel j*vla massa snö! Men det verkar inte som att det kommer gå i uppfyllelse. Annars finns inte mycket att förtälja som vanligt. RMK'n är fixad och det känns som att det vore på sin plats att komma ut på en skotertur, men med den här snö(o)mängden känns det väl si så där.

Well well, det var uppdateringen för idag.

Nääru...

Finns inget att förtälja, helgen gick åt till att må småkymigt pga lite för högt alkoholintag på fredagen. Isch!

Annars inget att säga, födelsedag coming up och det blir väl till att göra en smörgåstårta (eller två) som det verkar nu. Kul att göra "vanliga" tårtor också men godare med smörgåstårta... svårt val!

Fredag, ljuvliga fredag!

Ja idag är det äntligen fredag, men vad har jag att skriva om det då? Well inte är det mycket.

Jobbar å jobbar och väntar på att dagen ska gå över.

That's it!

Men jöss!

Ja då var det ett tag sen jag uppdaterade igen, förstår inte vad det är med mig på den fronten...

Men det kan ju bero på att jag har ungefär inget att skriva om i kombination med dåligt med tid för bloggen. Men får väl försöka att knåpa ihop ett kort inlägg dårå.

Så vad har hänt sen sist? Oggie har varit sjuk, fått mollipect och stört nattsömnen för alla några dagar. Vi har beställt en a-arm till Jon's skoter som nu kommit, samt fått nån att svetsa dämparen så nu ska den målas och sen skruvas tillbaka till sin plats.

I övrigt har inte mycket hänt faktiskt. Bloggen har fått ett nytt utseende då jag inte tycker att juldesignen ska vara längre än nödvändigt.

Måndag igen

Ja då var det måndag igen, helgen gick lite väl fort...

i lördags lämnade vi Oggie tillsammans med mormor och "morfar" och begav oss ut på eget äventyr. Bubblade från 18.30-20.00 och sen var vi ut och åt på kicks, herrejösses så bra mat de har! Tog sen en sväng på jvägs och drack ett par öl innan det var dags att åka hem igen. Välbehövligt att få lite tid på tumanhand!

Behövdes en liten påminnelse om exakt hur mycket jag älskar min underbara sambo. Jag vet det annars också men det är lätt att det hamnar lite i skymundan med allt vardagsliv.

 

Nu är det måndag och jobb igen!

Kvalitetstid inbokad

Ja imorgon så har vi bokat in att umgås lite bara jag och min älskade sambo. Hoppas dock att Oliver är bättre tills dess, annars antar jag att våran kära barnvakt kanske inte vill ställa upp. Vore dock hemskt skönt att få umgås på tu man hand också så jag hoppas hoppas att Oggie blir lite bättre.

Annars finns inte mycket att förtälja, jobbar å sliter och bara lever typ. :)

Blogguppdatering = 0

Ja då har det gått ett par dagar utan nå uppdateringar här, men det är bara för att jag inte har något att skriva om. Jul och nyår har varit lugna.

Nyår var vi bara hemma och kollade på film och myste med ostbricka och lite mousserande vid 12-slaget. Inte helt fel. Även om jag kanske gärna hade spelat nåt spel eller liknande och sällskapsdruckit nån cider.

Well well vad annars då? Ptja att hålla tummarna hjälpte inte iaf!

Sen har vi även ett projekt med Jons skoter som måste fixas, men hur bråttom är det med den här pissvintern? Well, nu är det januari och jag hoppas på kyla! Min födelsedag har ju en tendens att vara kall iaf. Vi får väl se...