Fee-Fi-Fo-Fum

Manligt och kvinnligt

Ja igår var vi på järvsö cykel och motor för att kolla lite skoterkläder och kom hem med tre grejer, alla nedsatta halva priset. Summan blev ändå imponerande stor (i mina ögon) men man slipper ju frysa då kanske iaf.
 
Men jag oroar mig för att byxorna jag köpte är av herrmodell. De sitter bra och bekvämt, men tänk vad hemskt, om jag skulle ha ett par herrbyxor på mig?! Provade även ett par andra byxor som det uttryckligen stod herr på, och de gick inte ens att knäppa. Inte gjorda för några höfter de inte.
 
Så nu sitter jag och drömmer om att kunna shoppa ännu mera. Hjälmarna skulle vi ha bytt ut till exempel. Sen skulle vi haft ett par underställ också. Och vinterkläder till Oliver. Bobbo klarar sig nog med det Oliver växt ur, iaf i år.
 
 
 
 
 
 
 

tänk ändå

vad sällan jag skriver här nu för tiden. men ändå envisas jag med att ha bloggen kvar. Kanske jag borde stänga ner eller bara ha den för mig själv hädanefter. mest skriver jag ju för att själv kunna se tillbaka på tiden som är nu.

iaf Bobbo klättrar, kryper, ålar och sätter sig upp själv nu för tiden. och går efter möbler. skulle inte bli jätteförvånad om han går om inte alltför länge.

Oliver som snart fyller tre pladdrar och pratar, trotsar och spottar. riktig liten charmknutte. ;-)