Fee-Fi-Fo-Fum

Sommar och sol!

Ja underbara sommar! Vintern är också underbar men det är härligt när man kan ha inga kläder på sig och ändå inte frysa. Planen för dagen är förmodligen att åka ut till mamma igen, ska bara vänta på att tvätten ska bli klar. Tog tvättiden klockan sju för att slippa förstöra hela dagen med tvättande. Så hoppas på finväder hela dagen. Jon jobbar sista dagen nu före fyra veckors semester. Snart är det augusti och inskolning och upprop står på schemat. Det första för Bobbo och det andra för mig. Ser fram emot hösten! Tittar på sommarlov på barnkanalen med knoll och tott.

men nu!

det är ju bara en så där fyra månader sedan sist jag bloggade. tiden och lusten finns inte där bara.

nu faller regnet men det har varit en så där 30 grader varmt och strålande sol ett par dagar nu. jag och ungarna har mer eller mindre bott i Nordsjö den här sommaren sen värmen slog till. härliga dagar på stranden och loja dagar!

till hösten blir det att börja på högskola för min del. det trodde jag aldrig skulle hända. men tur det eftersom jag varit arbetslös sen i april ( fast nu är jag iofs mammaledig så arbetslösheten har inte hunnit börja ännu).