Fee-Fi-Fo-Fum

tand nr 4

 

Tand nr 3

 

långt mellan gångerna nu

ja jag skriver ju sällan i bloggen längre. Men finns på instagram (amandaperss0n) och på fejjan så klart. :)
 
Så vad har hänt sen sist? Ptja, minstingen har hunnit bli sex månader (i morgon) och jag och min älskade sambo har förlovat oss. Känns bra, fast nu är det ju så att det är en gång aldrig igen. ;) Jag har sagt att ska jag förlova mig blir det en gång och då ska jag gifta mig också, inte ha någon evig förlovning.
 
Ringarna är för tillfället inne för modifikation, byte till vitt guld och gravering. Den 5/6-13 ställde jag frågan på ett väldigt oglamoröst sätt och i hemmets lugna vrå. Men det känns helt okej, blir inte mycket ensamtid på tumanhand när man har två barn varav det ena fortfarande ammas.
 
Men vi får väl se till att bröllopet blir lite mer glammigt än så iaf. :)
 
 
Lite bilder från livet.
Oliver som snart är 2 år och 8 månader pratar och pratar och pratar och är aldrig tyst. Men en underbar personlighet med för kort stubin. Mycket gnäll för ingenting kan tyckas, men är man liten så är det väl så att världen går under minst tio gånger per dag. Bobbo (Adrian) "pratar" och säger bababa som ibland låter som mamama och papapa.
 
För min egen del så är det matteplugg till hösten och eventuellt är jag fortfarande utan jobb när jag väl kommer tillbaka från mammaledigheten. Men det blir nog bra det också, jag har en aning om vad jag vill göra och vad jag ska sikta på. Så det känns rätt bra om jag blir av med jobbet faktiskt. ;)
 
Sommaren är här, jag har en underbar sambo som jag nu kan kalla fästman, två härliga ungar och snart 8 veckors gemensam ledighet att se fram emot. Det enda som skulle kunna vara bättre är väl isf ekonomin, men man blir inte fet av att vara mammaledig och ta ut (på gränsen till) för få dagar. Men vad gör det om hundra år?
 
För hemmet så saknas bara en grill så är det mer eller mindre komplett, de stackars barnen kommer nog att få dela rum ett tag då vi inte gärna vill flytta ifrån den här lägenheten än på bra länge.