Fee-Fi-Fo-Fum

Friday!

Ja då var det äntligen fredag då! Nu för tiden gör det ju skillnad iaf, när man är mammaledig är ju varje dag som helg, eller vardag, eller vad man nu vill. Sitter med training fortfarande och hoppas på att aldrig bli klar. ;)
 
I övrigt så har lillkatten blivit kastrerad och fått en tand bortdragen. I övrigt inte mycket att förtälja. Livet har sin gilla gång. Jobb och matte och vardagsliv. Helgen kanske bjuder på nå skoteråkning, vi får se. Inte det lättaste när man har två barn att komma iväg. Men vi får som sagt se vad som sker.

Kattstackaren

Nu har vi lämnat in kattstackaren för kastrering. Får se hur pigg han är när han kommer hem. Ska hämta honom vid 12-tiden idag.
 
Nu på morgonen har jag hunnit en del. Blev hämtad av mamma vid tjugo i åtta ungefär för att få låna hennes bil idag. Sen åkte jag hem, hämtade upp kattburen från källaren, stängde in katten i buren och åkte iväg med honom till veterinären. Hem igen för att hämta upp Oliver och skjutsa honom till dagis, på vägen därifrån svängde jag in på mekonomen för att hämta ut bildelar så vi kanske kan få våran bil att bli up and running igen också. Å sen var jat ändå typ i tid på jobbet.
 
Nu är det training igen. Woppie.
 
I övrigt inte mycket att förtälja, har fortfarande inte fått något kort så jag tar mig in eller ut och det stör mig så till den milda grad!

Training

och fortfarande inget kort. Ganska sugigt att inte komma varken in eller ut.
 
Kicks i lördags och alkohol och spel efteråt, trevligt!
 
Nej nu lyssna!

Lillkatten!

Ja just! idag förseglade jag hans öde och ringde och bokade en kastrationstid. så den 28:de ska han knippsas. Det blir bra det! I övrigt så växer han (dock är han fortfarande liten, men det är även mamma-katt). och är nn himla bråkstake, vilket är som det ska med kattungar. Men tam har han blivit och ligger gärna och myser och blir klappat, tills han själv får nog och biter en istället.
 
Nu är det bara 45 minuter kvar, då ska jag hasta hem för att sen åka till Dollar och sen till matten. Idag komemr mina ungar inte få se särskilt mycket utav mig. men jag har förhoppningar att de kommer ihåg mig ändå.
 
Så vad annars då?
Inte mycket att förtälja.

Kläder kläder kläder

För första gången på, ptja en så där 5-6 (säkert mer) år så är det roligt att köpa byxor igen! Speciellt nu när det är rea, tidigare har alla mina byxor varit på tok för långa och dessutom med sån cut att jag gått på dem, vilket resulterat i att de blivit blöta och trasiga. Nu har jag gått all in på "skinny" och "slim" -fit. Inga problem med att gå på byxorna längre iaf. Har konstaterat att jag har korta ben, perfekta längden på jeans är 31".
 
Även Jon har införskaffat lite nya kläder idag vilket också var behövligt. Nu äre bara ungarna som ska få lite nytt, men det tar vi sen. De klarar sig som det är iaf. Ser fram emot helgen då middag för 11 på kicks väntar. Nice!
 
Så vad annars då? Har påbörjat trainingen lite grann iaf, nu vet jag inte vad jag ska göra igen då första delen är avklarad.
 
Var till Järvsö på förmiddagen och fick upplåst min bankdosa och insatt lite kontanter. Känns bra att ha det gjort, någon klåfingrig unge har fått den att låsa sig. ;)
 
Nej nu ska jag återgå till att inte veta vad jag ska göra!

Shopping

Tyvärr blev jag tvungen att köpa en ny telefon eftersom jag lyckades krossa displayen i bildörren på min gamla. Tråkigt! men fick lite pengar av mormor och morfar när jag fyllde år iaf som kunde gå till kläder. Har införskaffat två par byxor nu och ett par skor. De sistnämnda lyckades jag pruta ner lite också tack vare en skönhetsfläck. Inget som stör mig eftersom de ändå bara ska vara slit och släng. Jag gillar rea! och halva priset!
 
Annars då? I söndags blev jag ett år äldre igen och nästa gång jag fyller så fyller jag jämnt. Spännande. Det blir till att gå ut och äta till helgen istället med några stycken, tror vi blir 11 och både jag och Jon kommer kunna vara med då mamma så snällt gått med på att vara barnvakt. <3
 
Ska bli riktigt trevligt med middag på kicks och sen kanske något spel. (om jag får bestämma).
 
Jon är nu hemma med Bobbo och jag är åter tillbaka på jobbet, microsoft up'n'running denna gången. Kan väl inte säga att jag är överdrivet entusiastisk, men det kan ju bero på att jag gillade min plats på Adobe väldigt mycket. Men det blir nog bra, ska jobba tre månader och sen ska jag vara hemma med Adrian ett tag till. Planen är att han ska börja på förskolan först till hösten. Fattigt blire men för hans bästa så får vi nog stå ut. Oliver trivs bra på sin avdelning och vi hoppas att även Adrian kommer få plats i Ämbarbo på rubinen.
 
Nej vad nu? Jag vet inte riktigt, jag skulle vilja ha något att göra, och ett "access card" som det är nu kommer jag varken in eller ut. Bra där!

Cosmos

Idag flyttar Cosmos till sitt nya hem, det känns tråkigt samtidigt som det för hans skull känns som det bästa alternativet. Det kan inte vara så roligt att bara sitta i hallen och häcka jämt.
 
Annars finns inte så mycket att förtälja, jag håller tummarna för att snön kommer nu och det är bara 10 dagar kvar nu tills jag börjar jobba. Tre månader ska jag jobba då, sen får vi se hur det blir. Tanken är väl att jag ska vara hemma med Adrian ett tag till.
 
Annars letar jag en telefon, jag har lyckats krossa displayen på min, inte så bra men helt och hållet en olyckshändelse iaf, fick ut c:a 2000 på försäkringen iaf, så jag inte behöver ruinera mig totalt på att köpa en ny. Men surt ändå, hade ju inte riktigt lust att lägga några pengar på en telefon jag egentligen inte vill ha. Var så nöjd med den jag hade. =/
 
Undrar vad mer vi ska hitta på i helgen då. Bara att go with the flow! ;)

funderar

på vad man skulle kunna hitta på när jag fyller år, eller ja helgen efter, med tanke på att jag hade bråttom ut så kom jag lägligt före både barnbidrag och lön i januari. Grattis till mig liksom. :-P

som det verkar så har vi barnvakt iaf så kanske att vi båda kan hitta på något för första gången på år och dar. så blir det när man skaffar barn relativt tätt och inte vill lämna ifrån sig dem alltför tidigt.

men vi får väl se vad det blir, inget riktigt planerat ännu, bara funderar än så länge.