Fee-Fi-Fo-Fum

Bältesstol och pusslande

Ja det blir lite pusslande så här när man börjar göra något från att ha varit fri hela dagarna dygnet runt oavsett dag. Eftersom barnens mormor läre hämta dem på dagis emellanåt så har det även beställts en bältesstol, eller ja två bältesstolar. Vi ska väl byta våran något tag framöver också så bobbo får Multi techen och Oliver får en framåtvänd, men väntar nog tills han fyllt fyra iaf som det känns. Men i mammas bil så börjar det bli lite väl trångt i Hi way'en så där får Bobbo överta den och Oliver få en bältesstol. Bäst är ju att åka bakåt så länge som möjligt, men jag kan inte motivera ett köp av ännu en bakåtvänd stol och att flytta emellan blir inte hållbart. Så vi ordnar det på bästa sätt iaf. :)
 
 Blir bara britax för oss som det verkar, en Multi tech, twå hi way, och nu ett par adventure. Men vi har varit nöjda med de andra så vi hoppas på bra produkter även fortsättningsvis.
 
Annars tänkte jag städa idag, får se hur det går med det. Tvättade igår men mer orkade/ville jag inte göra. Får se om vi tar oss ut till Nordsjö en sväng idag kanske... blä oföretagsam!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: